Ubegrænsede rettelser

Under designprocessen vil du på mail modtage eksempler, som ikke nødvendigvis er det færdige resultat, eftersom du til hver en tid kan komme med ændringer, hvis du ikke mener, der er ramt plet i følge den beskrivelse, du gav.

Levering

Du vil få alt hvad du skal bruge til dit projekt ift. filer, formater osv. Hvis det ønskes, får du også de originale vektor filer samt en skalerbar pdf fil, hvor illustrationens vektor egenskaber ligeledes er bevaret. Du får det hele direkte i din mailbox.

Grafisk Design

Er det noget helt andet, du skal bruge, kan vi også designe det. Om det så er et banner til en fodboldklub, et forsidebillede til en hjemmeside eller en flot detalje til et magasin, kan vi helt sikkert finde en løsning. Format, anvendelse eller størrelse på opgaven spiller ingen rolle, og prisen aftales alt efter kompleksiteten af opgaven, så vi finder en pris, som begge parter enige om, og prisen er selvfølgelig på samme niveau som resten af vores ydelser.

Kontakt også gerne via formularen, som findes under "Kontakt" og fortæl om det, du skal bruge.

Hvordan gøres det så billigt?

Vi er stolte, når en kunde vi tidligere har haft vender tilbage, og det er netop det vi forsøger at opnå, når vi designer. For selvom timelønnen er lidt lavere for os, forsøger vi at øge chancen for, at vores kunder vender tilbage, for når de gør det, kender vi allerede kunden, projektet og mulighederne, så vi derfor undgår spildtid ved næste projekt. På den måde får vi stabile samarbejdsforhold, som både gavner os og vores kunder.

Ud over dette har meget erfaring, og er derfor ikke i tvivl om, hvordan vi skal gribe de respektive situationer an, så vi derfor også kan reducere spildtid. Udover dette elsker vi at designe, så vi derfor altid får det maksimale ud af den tid, vi lægger i projektet.

Sådan gør vi: