Dette tilbyder vi

Vi tilbyder at designe din nye hjemmeside til en pris på kun 2999,- eks. moms. Vi designer siden, så du med et anerkendt CMS system selv kan ændre, rette og tilføje nye ting til hver er en tid. Vi designer en mobilvenlig hjemmeside, som både fungerer optimalt til både iPhone, Android, Tablets og computer. Du vil få personlig vejledning omkring dit CMS system, hvor du kan lære selv at ændre i din hjemmeside. Ydermere kan vi også hjælpe dig med at skrive teksterne til din hjemmeside, så de er optimale i forhold til søgemaskineoptimering (SEO).

Rul ned for at læse mere.

Vi udarbejder også webshop design. Kontakt os venligst via kontaktformularen eller på info@obtineo.dk.

Pris 2999,- eks. moms.

Vi udarbejder din nye hjemmeside for kun 2999,-. Dette er en engangsbetaling, og der er ingen form for løbende abonnementer. Vi står ikke for hosting og webhotel af din hjemmeside, så du skal selv købe dit domæne, hvilket vi gerne hjælper med, så du får det bedste webhotel indenfor dit budget.

Gratis grafisk design

Ved bestilling af en hjemmeside hos Obtineo medfølger alt det grafiske design som måtte være nødvendigt og relevant for designet. Dette indbefatter ikke logo design, men vi tilbyder gerne at udarbejde et logo design i sammenhæng med hjemmesiden. Læs mere om logo design og priser under "logo" i menuen.

CMS System

Din hjemmeside vil blive opsat i CMS systemet Wordpress, så det altid er let tilgængeligt for dig. Du vil også modtage en gennemgang af funktionerne i din hjemmeside i CMS systemet, så du selv kan ændre og tilføje nye ting på din hjemmeside. Enkelte ændringerne kræver ikke et stort teknisk kendskab, når først siden er sat op, så det bør derfor ikke være et problem selv at foretage mindre ændringer. Kræves der løbende større ændringer f.eks. nye sider, som kræver større kendskab til systemet, hjælper vi også gerne dig med ting som disse mod mindre betalinger.

Personlig telefonsamtale

Vi tager gerne en personlig snak med dig om dine ønsker og behov, og hvordan vi på bedst mulig måde, kan hjælpe dig. Ønsker du en uforpligtende snak, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på denne side, så ringer vi dig op, når det passer dig. Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at tage kontakt via. enten kontaktformularen eller direkte på mail: info@obtineo.dk.