649,- eks. moms

Vi designer dit nye logo til den formidable pris på 649,- ekskl. moms til trods for, at vores vigtigste objektiv er, at skabe den maksimale kundetilfredshed og kvalitet.

Ubegrænsede rettelser

Under udarbejdelsen har du ubegrænsede rettelser, så du til hver en tid kan foreslå ændringer, hvis ikke dit behov er opfyldt, såfremt det ikke er i strid med det, du først ønskede.

Let levering

Du modtager alt du skal bruge til både web og print direkte i din mailbox samt de originale vektorfiler så du kan forstørre og formindske uden at miste kvaliteten.

Et enestående logo

Den vigtigste faktor for et nyt logo er, at det skaber en genkendelig visuel identitet, som kan bruges mange år fremover. Det skal skabe en rød tråd i din visuelle identitet, som signalerer troværdig omkring dit firma og produkt. Det er en stor del af din virksomheds ydre, og det er derfor vigtigt, at logoet også appellerer til den rigtige målgruppe. Et nyt logo skal visualisere de absolut vigtigste værdier i din virksomhed, og er derfor essentielt for en gennemført visuel identitet.

Hvordan gøres det så billigt?

Nej, det har intet at gøre med, at dit projekt bliver sendt til udlandet og bearbejdet, hvilket det sommetider gør i denne prisklasse. Dit logo bliver designet i Danmark af danskere, og vi skærer på ingen måde ned på kundeservice, kvalitet eller lign.
Grunden til at vi kan gøre det så billigt er bl.a. at vi er erfarne, og har derfor faste rutiner og genveje, som gør, at vi kan skære mest muligt ned på spildtid og koncentrere vores tid på dit projekt. Derudover elsker vi vores job, og er derfor altid særdeles produktive, når der arbejdes.

Sådan gør vi:

Rentegning af logo

Har du et logo, som trænger til en rentegning, enten fordi det er forældet eller fordi det skal kunne anvendes i nye situationer, er dette en opgave for os. Vi fornyer dit logo, gør det skalerbart og anvendeligt til både print og web.

Modernisering

Logoet bliver fornyet og og designet fra bunden, men vi holder stadig fast i dine værdier, idéer og principper fra dit tidligere logo.

Nyt

Vi skaber et helt nyt logo, og designet skabes fra bunden. Nye idéer, værdier og principper bliver implementeret i dit logo.