Referencer

Her på siden finder du et kort udsnit af vores seneste referencer. Du kan klikke dig ind på de enkelte projekter og få et større indblik i den egentlige udarbejdelses proces og læse om vores glade kunder.

Denne opgave bestod af at skabe et logo, som udstråler professionalisme, enkelthed og troværdighed, som samtidig indeholder et element, som gør logoet genkendeligt og bemærkelsesværdigt. Læs mere om designprocessen, udarbejdelsen og det færdige logo ved at klikke her eller på billedet til venstre.

Dette logo er udarbejdet til det nystartede tøjmærke, Ambiance. Der skulle skabes et logo, som signalerer simplicit, velbalance og passion og samtidig have et særdeles minimalistisk udtryk. Det unikke ved dette logo er, at der fra starten også var et krav om, at logoet skulle indeholde marokkanske “vibes”. Læs meget mere om projektet og det færdige resultat her.

Logo design til Bloch EGÅ

Her kan du læse mere om logo designet til den nystartede webshop, Bloch EGÅ. Her måtte der skabes et logo med enkelted og skarphed, men som samtidig virkede som et flot og roligt element, som derved ville komplimentere den øvrige visuelle identitet.