349,- eks. moms

Prisen for et visitkort design er 349,- eks. moms.

Ubegrænsede rettelser

Du kan altid foreslå ændringer og rettelser under udarbejdelsen af dit design, så du derfor ikke skal bekymre dig om, at du ikke modtager det, du havde forventet.

Let Levering

Let levering over mail i alle de filer og formater, som behøves og kræves for at få det bedste resultat, når visitkortet trykkes.

Visitkort design

Et stærkt visitkort bør være en forlængelse af virksomhedens øvrige visuelle identitet, og hvor tekst og design i fællesskab signalerer din troværdighed og professionalisme. Et flot visitkort er meget vigtigt for en virksomheds visuelle identitet og et element, som kan spille en stor rolle for din markedsføring.

Det skal indeholde de nødvendige kontaktoplysninger, men ofte bliver vigtigheden af designet og samspillet med den øvrige visuelle identitet overset, når de designes i disse "lav selv" designprogrammer. For det er absolut essentielt, at dit visitkort skiller sig ud og sender de rigtige signaler om din virksomhed.

Hvordan gøres det så billigt?

For os er det vigtigt, at kunden ønsker at vende tilbage til Obtineo efter de har modtaget deres bestilling, for jo bedre vi kender vores kunder, desto bedre bliver resultatet og arbejdstiden bliver kortere fordi vi kender dine behov, tanker og projekter, så vi derfor undgår spildtid. Med denne taktik bliver timelønnen måske en anelse lav ved først grafiske projekt, men til gengæld ved vi, at vores kunder vender tilbage, og det skaber et sundt miljø for både os og vores kunder.

Udover det sunde miljø er vi yderst erfarne, og har derfor mulighed for at reducere spildtid markant og vi kan derfor koncentrere al vores tid på netop dit projekt. For dit projekt er det vigtigste.

Sådan gør vi: